donderdag 16 juni 2011

Drukke dagen = fijn!

Want van al die vrije tijd hier word je ook maar zo gek als een deur, oh wacht dat waren we al!

Vandaag hadden we afscheid van een groepsgenootje, dat is altijd op donderdag zodat we nog een vrijdagje samen als groep hebben om te wennen voordat een nieuwe komt op maandag. Vandaag ben ik dus in de weer geweest met het kadootje afmaken voor hem samen met een paar anderen. We hebben een foto van hem laten drukken waar hij verkleed op stond tijdens dramatherapie en die in het midden van een rood papier geplakt met daaromheen allemaal lege CD's waar we boodschappen op hebben geschreven en die rond de foto geplakt. Een mooie lijst erond en het was af, het zag er echt super uit, alsof hij een award kreeg.

Dat afscheid hebben we ook voorbereid, de huiskamer gezellig gemaakt, lekker taart gegeten, kadootjes uitgewisseld en daarna uitgezwaard. Wat een leeg gevoel geeft dat zeg hoor. We hebben gelukkig op donderdag het eerste uur ook groepstherapie en dat is ook een heel fijn moment om afscheid te nemen en dingen af te ronden.

Vandaag heb ik ook gekookt met een andere meid uit de groep, 1 keer per week koken we zelf en zij wist wel wat lekkers te maken en heb ik d'r geholpen. We hebben pasta met gehakt, champignon, roomsaus en frito gemaakt. Klinkt raar maar was overheerlijk en het koken zelf was ook super. De keuken hier is HUGE. En een lekkere salade met olijven en feta van onze italiaanse chef kokkin hier (die ook regelmatig zelfgemaakte eiersalade op tafel gooit, jummy!) Qua eten worden we hier best wel verwend qua ontbijt/lunch/keuken/zelfkokenopdonderdag, dat weegt een beetje op tegen het waardeloze eten van de kar dat we van maandag tot donderdag krijgen. :p

Ik heb sinds vandaag ook een nieuwe taak erbij, de takenlijst voor de week opstellen. De vorige trok het niet meer zo goed en ik zit toch zoveel achter de pc, dat kan ik best doen. :) Het is niet niks hoor, zorgen dat iedereen niet te vaak hetzelfde doet of teveel op 1 dag. En er moet best veel gebeuren, elke dag moet: de tafel op en afgedekt worden, afgewassen na ontbijt lunch en diner, huiskameroverlog 1x p/w, afstoffen en vuilnis buiten 2x per week, stofzuigen 2x per week, dweilen 1x per week, boodschappen voor koken 1x per week, koelkast schoonmaken, koelkast/voorraadkast aanvullen, kasboek/takenlijst bijhouden.

Het houd je tenminste bezig zeggen we dan. :D

1 opmerking:

  1. Gefeli! gefeli gefeli!
    Zelfs midden in de nacht denk ik aan you :-)

    /knuff

    BeantwoordenVerwijderen